Gyopárosfürdő

Az Alföld gyöngyszemeként emlegetett Gyopárosfürdő egyszerre strand, élményfürdő, gyógyfürdő és szabadvízi programokat kínáló, gyönyörű természeti érték.

A harmincezres lélekszámú Orosháza város nyugati városrészében épült komplexum az évek alatt titkos tippé vált a kikapcsolódásra, feltöltődésre, különleges nyári vagy téli élményekre vágyó, hazai és határainkon túlról érkező fürdővendégek számára.

A Gyopárosi tó és környékének lenyűgöző szépsége, a tó vizének "gyógyító ereje" lassan másfél évszázada csábítja ide a fürdőzni, gyógyulni vágyókat. A történelmi időkre visszatekintő, s a jelenkori fejlesztéseknek köszönhetően a hivatalosan is gyógyhellyé minősített Gyopárosfürdő ma a Dél-Alföld, s túlzás nélkül állíthatjuk, az ország egyik kiemelt jelentőségű, a turisták körében rendkívül kedvelt fürdőhelye.

Szolgáltatásaival, áraival, nyitvatartásával, nyári és téli programjaival a fürdőt üzemeltető Orosháza-Gyopárosi Gyógyfürdő igyekszik folyamatosan a vendégek kedvében járni, akik ezt évente pozitív visszajelzések tízezreivel, élményeik megosztásával hálálják meg blogokon és kommentekben.

Nem csoda a rengeteg jó szó, hiszen a város és a húszhektáros zöld parkban elterülő fürdő az egy napra, egy hétvégére, egy hétre, de akár hosszabb időre érkezők számára is változatos programot, élményekkel teli üdülés lehetőségét kínálja, nyáron és télen egyaránt.

Családok, párok, sportbarátok, kultúrarajongók, horgászok, a kerékpározás szerelmesei vagy éppen a fotózás megszállottjai egyformán megtalálják számításaikat Orosházán és környékén.

A városban, különösképpen Gyopárosfürdőn szálláshelyek tucatjai között válogathatnak az ide érkezők, ki-ki igényei és pénztárcája szerint választhat a gazdag és minőségi kínálatból. A kellemes környezetben úgy érezheti magát a természethez közel a vendég, hogy közben minden igényét kielégítő szolgáltatások garmada segíti a teljes kikapcsolódást, a testi-lelki-szellemi feltöltődést.


Aranypatkó csárda

Étteremben továbbra is várják házias ízekkel és udvarias kiszolgálással. Rendezvények akár kitelepüléssel is, több száz főig. Erzsébet utalványt és SZÉP kártyát is elfogadnak. Új szolgáltatás az ételfutár szolgálat. Rendeljen telefonon a 68/411-621-es számon vagy online!

Dotto vonat

Az Orosháza belvárosa és Gyopárosfürdő közötti mintegy 4 km-es távolságot a menetrend szerinti buszjáratok mellett Dotto-vonattal is megteheti. A kisvonat menetideje 30 perc.

A közelben...

Több kirándulóhely és fürdő is elérhető 60 km-en belül, például: Makó, Szeged, Gyula, Szarvas...